Hero

Over ons

×

Over ons

Syntax InfraMediairs is het advies-& projectmanagementbureau dat gespecialiseerd is in de inrichting, beheersing, engineering en coördinatie van kabels en leidingen (K&L) in de ondergrond. Wij ontzorgen (semi)overheden, ingenieursbureaus, aannemers en projectontwikkelaars in alle fasen van de projectontwikkeling. De vraagstukken rond kabels en leidingen lossen wij altijd op met onze kennis op gebied van techniek, GEO-ICT en wet- en regelgeving. Syntax InfraMediairs BV is opgezet in 2010 en is inmiddels gegroeid naar 17 medewerkers.

Als specialist in ondergrondse infrastructuur richten wij ons bij Syntax InfraMediairs op het leveren van kwaliteit boven kwantiteit. Dit houdt in dat we ons toewijden aan grondige voorbereiding, zorgvuldige uitvoering en nauwkeurige oplevering van elk project, ongeacht de omvang. Onze aanpak, die zich richt op zowel grote als kleine projecten, kenmerkt zich door toewijding en aandacht voor detail, wat ons in staat stelt om steeds weer kwaliteit te leveren en te ontzorgen.

We hebben bij Syntax InfraMediairs een bedrijfscultuur gecreëerd die menselijke verbinding en professionele groei vooropstelt. Wij geloven dat expertise en menselijkheid hand in hand gaan, waardoor we een werkomgeving creëren waar iedereen zich gewaardeerd voelt en tot bloei kan komen. Onze unieke benadering van persoonlijke ontwikkeling resulteert in maatwerktrajecten voor elke collega. Dit kan gaan om bepaalde coaching voor het aanleren van bepaalde soft skills of een inhoudelijke vakopleiding. Hier geven we samen vorm aan.

Samen met alle collega’s geven we kleur aan onze organisatie en zijn we continu in groei. Iedereen draagt bij aan onze kernwaarden: menselijk, zorgzaam, vertrouwen en succes. We nodigen jou graag uit om onze kleur bij te mengen.

Check hier onze vacatures

Wij hebben de ambitie om het leukste bedrijf van Nederland te worden. Bouw je mee?