Veluwse Poort

×
Project

Veluwse Poort

Opdrachtgever

Gemeente Ede

Locatie

Ede

Categorie

Overheid

Looptijd

2016 – 2020

Projectomschrijving

Defensie heeft een aantal kazerneterreinen overgedragen aan de gemeente Ede. Op zeven voormalige kazerneterreinen in Ede wordt een nieuwe wijk de Veluwse Poort gebouwd.

Werkzaamheden Syntax InfraMediairs

Syntax InfraMediairs heeft een raamovereenkomst afgesloten met de gemeente Ede voor “Procesbegeleiding kabels en leidingen kazerneterreinen gemeente Ede”. Op deze kazerneterreinen liggen veel kabels en leidingen van Defensie die niet meer in gebruik zijn. Ook liggen er kabels en leidingen van de nutbedrijven. Voor de bouw van de woningen en voor de aanleg van nieuwe wegen ten behoeve van de ontsluiting van de woningen, zijn de terreinen functievrij gemaakt van al deze kabels en leidingen.

De exacte ligging van deze kabels en leidingen van Defensie was niet bekend, want de gegevens waren niet volledig op tekening beschikbaar. Syntax InfraMediairs heeft deze gegevens inzichtelijk gemaakt. Tevens zijn alle kabels en leidingen van de nutsbedrijven geïnventariseerd. Vervolgens zijn de verlaten kabels en leidingen van Defensie verwijderd en de kabels en leidingen van de nutsbedrijven verlegd.