Hero

Over ons oud

×

Over ons

Syntax InfraMediairs is het advies-& projectmanagementbureau dat gespecialiseerd is in de inrichting, beheersing, engineering en coördinatie van kabels en leidingen (K&L) in de ondergrond. Wij ontzorgen (semi)overheden, ingenieursbureaus, aannemers en projectontwikkelaars in alle fasen van de projectontwikkeling. De vraagstukken rond kabels en leidingen lossen wij altijd op met onze kennis op gebied van techniek, GEO-ICT en wet- en regelgeving. Syntax InfraMediairs BV is opgezet in 2010 en is inmiddels gegroeid naar 30 medewerkers.

Wij zijn centraal gevestigd in Harderwijk en kunnen u daarom op een snelle wijze van dienst zijn.

In De Afgelopen 10 Jaar Is Syntax InfraMediairs Uitgegroeid Tot De Specialist Van Kabels En Leidingen En Zet Deze Kennis Graag Bij Uw Project In.​

Hoe Doen Wij Dat?

Van Missie en Visie naar Strategie

 

Onze omgeving
De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Oók de wereld die je niet ziet: de wereld van een enorme hoeveelheid aan ondergrondse kabels en leidingen. Dat is een ingewikkelde wereld. Letterlijk. Het wordt alleen maar ingewikkelder, doordat er – onder andere – steeds meer woningen gebouwd worden, het bedrijfsleven groeit en de industrie steeds verder uitbreidt. En vergeet de versnellende energietransitie niet. Alles bij elkaar opgeteld, betekent het dat de schop steeds vaker in de grond moet. Dat is een complexe opgave. Denk alleen al aan de verschillende soorten kabels en leidingen, de vele partijen van wie die kabels en leidingen zijn, de diversiteit aan technieken en materialen, processen, wet- en regelgeving, noem maar op. Ingewikkeld en complex dus. En dat in een ondergrond die steeds voller komt te liggen en waarbij risico’s dan toenemen. Wie houdt het overzicht? Daarin speelt Syntax InfraMediairs een belangrijke rol.

Onze Missie
Wij dragen ons steentje bij aan een duurzamere samenleving en toekomst door als regisseur van de ondergrond complexe infrastructuurprojecten efficiënt transparantie & ruimte te creëren in de ondergrond voor (semi-) overheden, aannemers, ingenieursbureaus en projectontwikkelaars. Want als regisseur van de ondergrond kennen wij de – soms letterlijk – ingewikkelde ondergrond als onze broekzak.

Wij zitten er bovenop!

Onze Visie
Dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise hebben wij verstand van netwerken. Van netwerken onder de grond én van netwerken boven de grond. Oftewel, wij ontzorgen onze opdrachtgevers door de juiste partijen met elkaar in verbinding te brengen en processen efficiënt te coördineren, dit begint met de juiste inventarisatie aan de start van het project. Vanzelfsprekend met oog voor toekomstige ontwikkelingen, de diverse belangen en technieken én altijd een paar stappen vooruitdenkend.

Wij zitten er bovenop!

Onze Strategie
Hoe gaan we onze missie en visie realiseren? We kiezen voor een strategische route die bestaat uit K&L specialisme en klanttevredenheid gefundeerd op onze strategische vier pijlers. Zo zorgen wij ervoor dat de ondergrondse netwerken goed blijven, vandaag én in de toekomst.

Wij zitten er bovenop!

 

Onze Kracht