Hero

Coördinatie K&L

×

Coördinatie Kabels En Leidingen

Voor een project komt het regelmatig voor dat kabels en leidingen aanwezig zijn. Deze kabels en leidingen kunnen een conflict vormen voor de aanleg van bijvoorbeeld een nieuwe weg. Syntax InfraMediairs heeft ruim 10 jaar ervaring in het verleggen van kabels en leidingen.
Hieronder wordt verstaan de inventarisatie, het projectmanagement en de coördinatie van kabels en leidingen waardoor de civieltechnische aanpassingen succesvol kunnen worden gerealiseerd. In samenwerking met netbeheerders en overheidspartijen zorgt de consultant K&L van Syntax InfraMediairs dat tijdige en bindende afspraken worden gemaakt met alle betrokken partijen voor de verleggingen van de kabels en leidingen.

Bij Syntax InfraMediairs werken ervaren consultants kabels en leidingen die dagelijks in gesprek zijn met beheerders van kabels en leidingen voor het in kaart brengen en verleggen van kabels en leidingen. Het gehele proces begeleiden wij, vanaf de inventarisatie van de kabels en leidingen vanuit de Klic, het overleg met de netbeheerders, het opstellen van het verzoek tot aanpassing (VTA) en projectovereenstemming (POS) en kostenverdeelvoorstel (KVV) tot en met de uitvoeringscoördinatie bij het verleggen van de kabels en leidingen.